Uber en Fibaro HC2

Buitenverlichting

Donkere ochtenden en donkere avonden

We hoeven niemand eraan te herinneren hoeveel donkere ochtenden en avonden er in herfst en winter zijn. Stel je voor, je hebt 's ochtends haast, het ontbijt maken, je laptop inpakken, de kinderen voeden, enz., Het inschakelen van de buitenverlichting is waarschijnlijk het laatste wat je doet. Zou het niet geweldig zijn, als uw huis wist dat u een Uber had gebeld en wanneer het buiten aankomt, of binnen 5 minuten is, schakelt u uw buitenverlichting in.

Met deze oplossing en door de onderstaande stappen te gebruiken, laten we u zien hoe u uw ochtenden en avonden een boost kunt geven en meer tijd heeft om u voor te bereiden.

Hoe het werkt

Met een IFTTT account in combinatie met een Uber-account, kunnen we automatisch een e-mail activeren om te worden verzonden, zodra uw Uber is aangekomen of binnenkort zal aankomen. De Fibaro HC2-thuiscontroller belt deze website elke 60 seconden en doorzoekt de meldingen in een e-mailinbox en controleert de onderwerpregel van een wedstrijd, dwz "Uber is aangekomen" of "Uber is 5 minuten verwijderd", als hij vindt Bij een match stelt de controller een globale variabele in, zoals het in- of uitschakelen van je buitenverlichting.

Wat heb je nodig om te beginnen

Om te beginnen heb je de volgende items nodig:

Laten we dit opzetten

Je Uber-account instellen

Nadat je je Uber-account hebt aangemaakt, moet je je huis instellen en werken adressen, dit gebeurt via de mobiele telefoon app. Nadat je de app hebt gedownload en erop hebt ingelogd, open je de menuoptie en kies je Instellingen > Home toevoegen, Werk toevoegen.

Om dit artikel verder te lezen


Heeft u een probleem met dit artikel opgemerkt? Klik hier om het ons te laten weten