Vind vrienden en Fibaro HC2

Geo Fencing

Slimme woning

Zoals je weet, kan je smart home controller worden gebruikt om verlichting en apparaten aan en uit te zetten, waardoor je tijd, energie en geld bespaart. Stel je dus voor dat je controller zo slim was dat hij wist wie er binnen en wie er niet was. Zou het niet geweldig zijn als je huis precies wist wanneer je terugkwam en al je lichten aan deed voordat je zelfs maar uit je auto stapte? En zonder dat je je telefoon hoeft te pakken en een app te gebruiken!

Waarom doe je het zo

Voor veel locatiegebaseerde services moet u een app installeren. Soms kunnen deze apps de levensduur van uw batterij verlengen. 'Find Friends' (ook bekend als 'Find My Friends', dat vooraf is geïnstalleerd in iOS 8 en hoger), gebruikt de GPS-functie echter zeer conservatief, waardoor de levensduur van uw batterij wordt verlengd.

Wat je nodig hebt om te beginnen

Om te beginnen heb je de volgende items nodig:

Hoe het werkt

Nadat je 'Find Friends' hebt geïnstalleerd vanuit de iOS-app store (als dit nog niet vooraf is geïnstalleerd). De telefoon bewaakt de huidige locatie. Wanneer de telefoon specifieke geografische locaties verlaat of binnenkomt, bijvoorbeeld uw huis, kantoor of school, verzendt deze een e-mail via het datanetwerk van de mobiele telefoonprovider.

De Fibaro HC2-huiscontroller voert een scène uit die regelmatig onze website oproept, die vervolgens door de meldingen in een e-mailbox kijkt en de onderwerpregels controleert op een match. Als er een overeenkomst wordt gevonden, dwz "Ian heeft het huis verlaten", wordt een globale variabele in de controller ingesteld om de locatie van de telefoon aan te geven.

Laten we dit opzetten.

'Zoek vrienden' instellen

Open de Vrienden zoeken app

Vind vrienden iOS app-pictogram

Klik vervolgens op Ik onder aan het scherm

Om dit artikel verder te lezen


Heeft u een probleem met dit artikel opgemerkt? Klik hier om het ons te laten weten